Reviews from Sushi 8 Nootdorp

Recent reviews

5.0
Marcel Ippel
Yesterday

Voor het eerst besteld en viel zeker niet tegen. Ik ga zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

B
4 July 2022

Punctuele levering , zeer smakelijk, hoge kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.M van Hoven
2 July 2022

Zeer goed

Tineke Borsboom
2 July 2022
Istituto Bellezza
30 June 2022

Heerlijke sushi en razend snel geleverd

Paul van Vliet
30 June 2022

Echt goede sushi! Snelle levering.

Eric Bennebroek
29 June 2022

Top sushi te Nootdorp!

Pee
27 June 2022

Snelle vriendelijke service en heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tino Daniels
26 June 2022

Top houden zo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Quinty
15 June 2022

Hele lekkere verse sushi. Sushi stukjes waren echt heel groot.

Storm
9 June 2022

Zoals gewoonlijk was het weer buitengewoon lekker! Het is hoogstaande kwaliteit. En er werd meer dan voldoende sojasaus en wasabi meegeleverd. Binnenkort bestellen we weer!

W. Honshorst
9 June 2022

We hebben hier en daar al veel sushi gegeten maar sushi-eight Nootdorp is de onbetwiste nummer 1. Heerlijke verse sushi gemaakt met een goede kwaliteit vis. Daarnaast barst het van creativiteit en komen de meest mooie en smaakvolle creaties tot stand. Zo is het ook genieten voor de eters die geen vis willen. Niet goedkoop, maar als je toch al geld uitgeeft aan sushi kan je het maar beter doen waar je ook waar voor je geld krijgt. Dat is hier absoluut het geval!

Cleo
29 May 2022

Heerlijke sushi, veel beter dan de anderen in de buurt en ook op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angie
29 May 2022

Heel erg lekker!

W. Moolenaar
28 May 2022

In plaats van de BBQ Roll willen we graag de Dragon Roll. Die hebben we niet gehad. En de bezorger was te laat.

M D
26 May 2022

Lieve bezorgers en heerlijke sushi. Beste sushi in vergelijking met de andere bezorg sushi’s.

Marco j Matser
26 May 2022

Heerlijk verse en smakelijke sushi wij hebben nu tot 2x toe de crunch box genomen mmmmmmmmmm

Jennefer
26 May 2022

Bezorgtijd is echt te lang.

Maaike
25 May 2022

Lekkere sushi, goede portioneren, netjes verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding, alleen de kip was iets droog. Maar absoluut een aanrader.

Astrid & Joop
22 May 2022

Volgens afspraak sushi’s op tijd bezorgd. En heerlijk van genoten!

Petra
20 May 2022

Mooie kwaliteit producten en smakelijk. Bezorging keurig en snel. De rolls hebben de neiging om wat uit elkaar te vallen waardoor het wat moeilijker eet. Maar de smaak springt er echt uit. Wij onthouden jullie graag.

Michel
19 May 2022

Top kwaliteit Sushi

Stephanie
13 May 2022
Ad van den Hoogen
8 May 2022

Weer een fantastische ervaring.

Wini Storm
6 May 2022

Prima prijs-kwaliteitverhouding, snelle en vriendelijke bezorging. We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

Reaction from Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling, wij hopen u snel weer te zien! - Team Sushi Eight

Bert
5 May 2022

Hele goede service en heerlijke sushi!

Connie
5 May 2022
Barbara
4 May 2022

Super!!

Jenny
30 April 2022

Always perfect ❤️❤️

Paul Lutz
29 April 2022

Sushi goed en erg lekker, prima prijs kwaliteit verhouding. Vlotte afhandeling van de bestelling.

Wesly
26 April 2022
Patrick
22 April 2022

Hele lekkere sushi, heel veel keus, vers, en top prijs/kwaliteit

Esther
15 April 2022

HEERLIJK! Wat een zalige sushi en zie zien er ook prachtig uit! We hebben genoten!

Danique
14 April 2022

Heerlijke sushi en snelle levering

Picae
11 April 2022

Keurig verzorgd en lekker. Goede prijs kwaliteit

Reaction from Sushi 8

Beste Picae, bedankt voor de beoordeling. wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

C
8 April 2022

Wederom zo enorm lekke!!

John De koning
8 April 2022

Was heerlijk

Gerrie
31 March 2022

Lekkere verse Sushi, vriendelijke bezorging, gewoon top!

Reaction from Sushi 8

Beste gerrie, fijn dat het goed heeft gesmaakt.

Danielle
26 March 2022

Heerlijke sushi

Robert Lagas
25 March 2022
Monique
24 March 2022

Super!

Schingenga
20 March 2022

De beste sushi!!!! Aanrader voor iedereen!

Valentijn
19 March 2022

Heerlijke verse sushi, alleen heel veel rijst in verhouding met inhoud van de rol. Vriendelijke bezorging en op tijd

Bernard
16 March 2022

Elke keer weer geweldig. Zo lekker en vers. Service is ook zo als het hoort, heel goed

Reaction from Sushi 8

Beste Bernard, bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij hopen u snel weer terug te zien!

Peter
16 March 2022

Niets op aan te merken.

Sven
12 March 2022

Super schotel van 60 stuks en keurige prijs. Heerlijk! Dochter helemaal enthousiast.

Arjen
11 March 2022

Wederom heerlijk genoten van de top sushi!! Ga zo door!!

Patrick
9 March 2022

Hele smaakvolle, verse en originele sushi. Hele schappelijke prijzen ook. Veruit de beste in omgeving Nootdorp die ik ken

Reaction from Sushi 8

Beste Patrick, wat fijn dat het naar wens is. Graag tot ziens!

Ruben Dukker
6 March 2022

We bestellen hier de laatste tijd regelmatig en zijn zeer tevreden! Het is echt heerlijk en qua bezorging is het altijd ruim op tijd!

Baams
6 March 2022

Goed verzorgd

Schingenga
4 March 2022

Zo goed! We komen zeker snel terug

Bert
4 March 2022

Heerlijke sushi. Bijna onmogelijk om hier niet elke dag langs te gaan!

Reaction from Sushi 8

Beste Bert, wat een leuke reactie! wij hopen u snel weer terug te zien!

Suzie
3 March 2022

Weer heerlijk gegeten.👍

Wilco de Moet
3 March 2022

Heerlijke kraakverse sushi voor nette prijzen

Diana
26 February 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Rijna
26 February 2022

Snelle bezorging en de sushi was heel erg lekker

Wilfried
25 February 2022

Erg lekkere sushi. Goede kwaliteit tonijn, zo krijg je 'm niet vaak. Veel smaak en versheid. Wij komen hier vaker terug!

Nancy
23 February 2022

Eerste keer hier besteld maar dat gaan we vaker doen! Super lekker, wel hele grote stukken sushi, kreeg het niet voor elkaar om het normaal en netjes in mijn mond te krijgen. Vooral de optie om zelf toppings op je sushi te kiezen, zo leuk! En ook rijkelijk belegd, flinke stukken verse vis! Ook de avocado was zo lekker zacht. We hebben heerlijk gegeten. Ook snel bezorgd en netjes verpakt. Dit gaan we snel weer doen!

Reaction from Sushi 8

Beste Nancy, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Alex
22 February 2022

Super lekker en vers!

Corine
20 February 2022
Daan
18 February 2022

Heerlijk zoals altijd!

Yolande
18 February 2022

Erg lekkere sushi, voor herhaling vatbaar!

Madeleine Verweij
14 February 2022

Heerlijke sushi!!

Tesse
12 February 2022

Sushi was minder lekker dan vorige keer. Daarnaast was de bezorger te laat. + Hij had geen wisselgeld bij zich, terwijl ik wel aangegeven had waar ik mee ging betalen. Vervolgens kon hij niks doen, dus heb te veel betaald voor mijn bestelling.

Reaction from Sushi 8

Beste Tesse, Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Sophia
12 February 2022
Robbie Dröge
6 February 2022
E. Lieuw
6 February 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Beste E. Lieuw, wat fijn dat alles smaakte. Graag tot ziens!

Piet van de Leur
6 February 2022

Sushi was heerlijk Bezorging op de afgesproken tijd 👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
6 February 2022

De bestelling kwam 40 minuten later dan gewenst, maar ik was netjes gebeld dat het iets later zou worden. De kwaliteit van de sushi was het wachten meer dan waard! Lekkere verse top sushi! Volgende keer bestellen we er gewoon weer.

Reaction from Sushi 8

Beste Mark, wat fijn om te lezen dat het lekker was. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Eveline
3 February 2022
pris
2 February 2022

lekkere sushi

Danique Ripken
31 January 2022

Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N. Haafs
31 January 2022
Armand van Werkhoven
31 January 2022

Het is echt heel lekker en de prijs is ook prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Beste Armand van Werkhoven, wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer te zien!

Stephanie
29 January 2022

Zo goed!!!! Heerlijk. Zeker een aanrader.

Wim
25 January 2022

Heerlijk gegeten, vers bereid. Echt een aanrader.

Ivonne
25 January 2022

Superlekkere sushi een aanrader

Fem
23 January 2022

Sushi was lekker hebben het al vaker besteld en gaan dat zeker nog vaak doen

Reaction from Sushi 8

Beste Fem, wat fijn dat alles heeft gesmaakt. Tot de volgende keer!

Paul
21 January 2022

Super goede kwalitatieve sushi. Vers en heerlijk.

Roel
16 January 2022

Vers en top kwaliteit. Een aanwinst voor Nootdorp .

Anneke
15 January 2022

Was echt heel erg lekker. Prachtige sushi

Ger
13 January 2022

Prima kwaliteit; stipte bezorging; vriendelijke bezorger

Onbekend
13 January 2022

Het was heerlijk en zag er prachtig uit!!

Bert
12 January 2022

Echt heerlijke sushi en snel gebracht! Aanrader!!

Anouk
12 January 2022
Madelon
10 January 2022

Ik heb al vaker besteld en de sushi zijn altijd heerlijk en de bezorging op tijd. Alleen deze keer was de bestelling niet compleet; alle maki’s die bij de schotel zouden moeten zitten, ontbraken helaas. Het zouden 96 sushi moeten zijn en we hebben ze niet geteld. Het zou dus kunnen dat het aantal misschien wel klopte, maar ik geef er dan de voorkeur aan als de sushi die genoemd worden op de menukaart, ook daadwerkelijk bij de bestelling zitten. Verder kan ik alleen maar positief zijn over deze vestiging van Sushi 8!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Beste Madelon, wat fijn dat het goed in de smaak valt. Wij hopen dat het de volgende keer wel goed gaat bij u bestelling. Wij hopen u snel weer te zien!

Maaike
9 January 2022

Goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Heerlijk gegetet

Anoniem
9 January 2022

Heerlijke sushi. Keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miek
9 January 2022

De lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb.

Mark
7 January 2022

Van alle sushi zaken rond Nootdorp is dit gewoon de beste!!!!!!

Reaction from Sushi 8

Beste Mark, bedankt voor deze leuke positieve review!

Meewisse
5 January 2022
Kaylie
3 January 2022

Heerlijke sushi voor een goeie prijs!!

Arjen
1 January 2021

Was weer heerlijk!!

Chris van Haasteren
31 December 2021

Altijd TOP

Luuk van den Eijk
31 December 2021

Dit is de beste sushi ooit

Paul van Vliet
30 December 2021

Levering kan vlotter. Als de bezorging vertraging heeft, informeer de klant dan hierover.

Kimberley
29 December 2021
T
25 December 2021

Heerlijk en snelle levering

Joni
23 December 2021

Heerlijke verse sushi, goed op smaak en voldoet aan de verwachtingen. Aanrader om te bestellen en nog eens te bestellen!

Cornelissen
19 December 2021

Prima lekker goede aanvulling op de chinisch maaltijden

Agnes Ooms
19 December 2021

Super. Vantevoren besteld en stond op de afgesproken tijd klaar. Lekkere sushi. Leuke aanbiedingen. Vriendelijke service. Komen zeker hier terug.

CB
18 December 2021

Altijd heerlijk en heel vriendelijk personeel

Eric
17 December 2021

Heerlijke sushi en op afgesproken tijd bezorgd.

Joyce
17 December 2021
Jennefer
11 December 2021

The best sushi in town 👍🏽👌🏽👌🏽

Helma baams
11 December 2021

Mag iets meer soja saus bij voor zo’n grote schotel. Verder helemaal top!

Johan
11 December 2021

Prima sushi

Nicolette
10 December 2021

Heerlijke sushi, alleen iets wat weinig soja saus

Armand van Werkhoven
9 December 2021

Heerlijke sushi, net iets later bezorgd dan dat aangegeven werd.

Mark
5 December 2021

Geweldige sushi en levering precies op tijd! Ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

mh venrooij
5 December 2021

Alles was super lekker 👍

Dennie
4 December 2021

Tot nu toe de lekkerste en meest betaalbare sushi en op tijd bezorgd!

Alex
4 December 2021

Vandaag de Winter BBQ Box besteld. Wat een verrukkelijke sushi! Een aanrader!

Laura
4 December 2021

We hebben heerlijke sushi gegeten. Smaakvol, ruim gevuld en duidelijk met liefde bereid. Volgende keer sowieso weer hier bestellen!

Arjen Roosemalen
4 December 2021

Heerlijke sushi!! We genieten er elke keer weer van.

Anoniem
3 December 2021

De sushi was heerlijk

Desiree
3 December 2021

Boven verwachting! Goede kwaliteit en service.

Mark
1 December 2021

Mooi verzorgd en super verse vis. Echt een aanrader!

Ad
29 November 2021

Was weer een heerlijke maaltijd. Mooi op tijd en gevarieerd genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
27 November 2021

Tweede keer besteld. Super lekker en super vers! Een verbetering wellicht: de rijst kan soms een beetje droog zijn, waardoor de sushi makkelijk uit elkaar valt. Zeker als de sushi van formaat ook wat groot is. Wat nog wel eens kan voorkomen. Sommige stukken zijn dan groter dan andere. Maar de smaak is fantastisch en daar gaat het om . Ga zo door!

SvH
27 November 2021
Laura
26 November 2021
A Konsman
26 November 2021

Fantastisch lekkere sushi precies op tijd

Armand van Werkhoven
24 November 2021

Heerlijke sushi, snel geleverd

Robbert
22 November 2021
D. Immers
22 November 2021
Basms
21 November 2021
Franc
20 November 2021

Hele lekkere sushi zeker aan te bevelen

Liselot
19 November 2021

Pokebowl en sushi waren echt super lekker!

Ger van de Lindt
8 November 2021

Prima kwaliteit; nette en vriendelijke bezorging; stipt op tijd!

Ad van den Hoogen
6 November 2021

Was onze 1ste ervaring. Uitstekend bevallen; goede site om makkelijk keuze te maken; bestel - en betaalproces was eenvoudig; prijs kwaliteit prima op orde. Levering snel en binnen de afgesproken tijd.

Gina
5 November 2021

Super lekker ! Echt een aanrader

Nootdorp
5 November 2021

Deze keer was de sushi iets minder zacht. De vorige keer was het wel prima. Super snel geleverd vanaf 12:00 uur! Qua prijs beter dan Shabu.

Jose
3 November 2021

Heerlijk!

Gerrie
2 November 2021
Erna
31 October 2021

Heerlijke, verse sushi! Van genoten!

Veldhoven
30 October 2021

Heerlijk!!!! Genoten!!

walter
30 October 2021

prima sushi erg lekker,weer van genoten bezorging goed en op tijd

Eveline
23 October 2021

Absoluut een aanrader! Wij zijn echte sushi lovers en weten precies waar we wel en niet moeten bestellen, maar deze sushi is echt overheerlijk. Wordt echt met liefde klaargemaakt en dat proef je ook echt. Zoals de gerechten/hapjes op de site gepresenteerd worden, zo zien ze er ook live uit. Groot en rijk belegd. Nu al voor 2e keer besteld, komt zeker een 3e keer aan ☺️

John boer
21 October 2021

Het smaakt met 1 woord vootreffelijk,complimenten aan de chef

Piet van de Leur
18 October 2021

Heerlijke sushi en een vlotte bediening Geweldig👌👌👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carola
17 October 2021
Eveline
17 October 2021

Zeker de moeite waard, was heerlijk!!!

Monique
15 October 2021

Was super lekker en snelle service

Inmers
12 October 2021
Martijn
11 October 2021

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
10 October 2021

Superlekkere Sushi

Ilse Schoof
9 October 2021

Het eten was weer heerlijk, maar vanaf bestellen tot afleveren zat ruim anderhalf uur. Meer dan een half uur later dan werd gezegd. Dat is wel een minpuntje.

Arjen
6 October 2021

Super lekkere sushi!! Een aanrader 😍

CB
3 October 2021

Wat een heerlijke sushi!! Is, denk ik, een van de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. Wat een aanwinst voor Nootdorp!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 September 2021

Lekker sushi. Alleen jammer dat ze niet bezorgen in Leidschenveen.

Apollo
29 September 2021

Altijd goed

Monique
29 September 2021

Heerlijk!

Ralph
26 September 2021

Alles op tijd geleverd en super goeden kwaliteit van de Sushi. Echt een aanrader

Diesel
25 September 2021

Top geen verbeterpunten

Jolanda
24 September 2021

Heerlijke box. Veel verschillende. Met wasabi, gember sojasaus extra erbij.

Ilana
20 September 2021

Lekkere sushi en keurig op tijd!

Sushi King
19 September 2021

Heerlijk sushi gegeten en mooi op tijd bezorgd. Top👍

Marcel
19 September 2021

Eten was lekker, bezorging mag wat sneller, we gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Monique
16 September 2021

Sushi was heerlijk vers en de bezorging op de fiets in Nootdorp zelfs eerder dan verwacht. Ik zal zeker nog eens bestellen.

Maja Spa
13 September 2021

eten was heerlijk. Prijs goed. Helaas bleek mijn bestelling 2x binnen gekomen te zijn. Ik weet zeker dat ik 1x besteld heb. Ik blijf alle mails 2x ontvangen

John Boer
12 September 2021

Heerlijk gegeten perfecte kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nordin
12 September 2021

Was geweldig, heerlijk gegeten

Kevin
12 September 2021

Erg genoten van onze eerste keer bij Sushi Eight Nootdorp. We komen zeker weer een keer bestellen om meer uit het aanbod te proberen.

Gerrie Bol
8 September 2021

Heerlijk gegeten, goeie Sushi met mooie smaken, snelle bezorging

Apollo
8 September 2021

Prima service en sushi

Vd Helm
6 September 2021
Franc
2 September 2021

Wederom heerlijk, netjes optijd geleverd

LvK
2 September 2021

Top, heerlijke sushi, vers en wederom precies op tijd klaar.

JB
1 September 2021

Vanavond genoten van heerlijke sushi, het was echt lekker. Bezorging was netjes op tijd en we kregen er een zakje mini loempia's van de zaak bij. Kortom erg netjes en erg lekker! Echt een aanrader en voor ons zeker op herhaling!

Steven
31 August 2021

Gewoon top. Vers en smaakvol!!!

Marjolein van Oostayen
30 August 2021

De sushi was erg lekker, maar het viel wel uit elkaar waardoor het moeilijk te eten was.

Marc
29 August 2021

Heerlijke sushi. En op tijd bezorgd. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Franc
28 August 2021

De sushi was erg lekker en zag er verzorgt uit. Alleen viel de bezorgtijd nogal tegen, er werd wel netjes contact opgenomen dat het langer zou duren.

Toos
22 August 2021

Heerlijk, echt een aanrader

Erik
20 August 2021

Heerlijke verse sushi en bezorging stipt op tijd, aanrader!!

nathalie
15 August 2021

Wij hadden de surf en turf box en het is echt een aanrader super lekker. Compliment!

Carina
12 August 2021

Heerlijke sushi. Weer eens wat anders!!! En zo lief dat we extra kregen die ook nog eens heerlijk waren!!! Wij hebben genoten!!!

LvK
10 August 2021

Heerlijk gegeten, zeker de geflambeerde tonijn is een aanrader 👍 Bestelling stond precies op tijd klaar.

Peter
8 August 2021

Vers!, Heerlijke smaak en goed gerolde sushi die er mooi uit zien. Stukken beter dan de sushi's van de grote ketens. Gaan wij zeker vaker bestellen.

Michel Lubbe
8 August 2021

Super lekker! Vandaag de eerste keer sushi gehaald bij sushi 8. We halen op veel verschillende plekken, maar dit is echt de lekkerste van allemaal! Zeker voor herhaling vatbaar!

P verhagen
5 August 2021

Super vers en lekker